·

·

Celebra la màgia de les festes a Barnasud: activitats de Nadal!

Celebra la màgia de les festes a Barnasud: activitats de Nadal!

27 novembre 2023

L'agenda de les activitats de Nadal ja és aquí

L’època més meravellosa de l’any està a punt de començar, i a Barnasud estem emocionats de submergir-nos en la màgia del Nadal. Aquest desembre, hem preparat una sèrie d’activitats de Nadal que transformaran nostre centro en un lloc ple d’alegria i festivitat. Acompanya’ns en aquesta temporada de celebració en el teu centre comercial a Gavà!

Aquí tens un llistat de les activitats de Nadal del nostre centre comercial

Encès de llums nadalenques- 4 de desembre:

L’esperit nadalenc s’encendrà el 4 de desembre amb la nostra encesa de llums. Uneix-te a nosaltres per a donar la benvinguda a la temporada festiva amb llums brillants i un ambient ple d’alegria.

Decoració Nadalenca i Bosc Encantat – del 18 de desembre al 7 de gener:

Des del 18 de desembre, submergeix-te en la meravella en la màgia del Nadal en un bosc avets naturals i deixa’t captivar per diferents zones de fotoreclam: rens, trineus, xemeneies… El Nadal en estat pur.

Parada Nadalenca amb Xocolatines- 18 al 21 de desembre i del 2 al 4 de gener:

En la zona de fotoreclams nadalencs, podràs gaudir d’una xocolatina que endolcirà el teu Nadal entre les 17:30h a 20:30h fins a esgotar existències.

Visita del Pare Noel acompanyat d’un Elf – 21 al 24 de desembre:

La màgia del Nadal es fa encara més especial amb la visita de Pare Noel i el seu lleial elf. Del 21 al 24 de desembre, porta als més petits perquè comparteixin els seus desitjos nadalencs i capturin records inoblidables. Del 21 al 23, estaran disponibles de 10h a 13h i de 17h a 21h. I el dia 24, estaran en el centre de 10h a 14h.

Projecció “La Navidad en sus manos” – 23 de desembre:

El dissabte abans de Nit de Nadal, podràs veure en Cinesa Luxe Barnasud una pel·lícula nadalenca de manera gratuïta. Registra’t i coneix tots els detalls aquí.

Ja arriben els reis!

Visita del Rei Mag – Del 2 al 5 de gener:

Estenem l’alegria fins a l’Any Nou amb la presència d’un Rei Mag acompanyat del seu patge real. Des del 2 de gener, els nens poden lliurar les seves cartes amb somnis i desitjos per a l’any vinent. Una tradició que marca el començament de l’emocionant camí cap a la Nit de Reis! Del 2 al 4 de gener, estaran disponibles de 10 a 13h i de 17h a 21h. I el dia 5, estaran en el centre de 10h a 14h.

A més les activitats de Nadal també inclouen concerts…

Concert de Jazz amb Spread – 22, 23, 30 de desembre i 3 de gener:

Agregant harmonia a la temporada, submergeix-te en la melodia festiva mentre explores les ofertes nadalenques en el nostre centre. Aquests concerts de tarda són el llaç del regal durant les teves compres nadalenques.

Concert acústic – 4 de gener:

Seguint amb els nostres concerts nadalencs, podràs gaudir d’un espectacle únic, amb versions en acústic de cançons actuals. Es realitzarà durant la tarda del 4 de gener.

A Barnasud, estem compromesos a fer d’aquest Nadal una experiència inoblidable per a tu i els teus sers estimats. Uneix-te a nosaltres en aquestes activitats de Nadal i submergeix-te en la meravella festiva que només Barnasud pot oferir mentre vas de compres a Barcelona. T’esperem per a celebrar la màgia del Nadal junts!

Segueix-nos en xarxes socials per a estar al corrent de tots els nostres sortejos Nadalencs, que segur t’alegraran el nadal.

activitats de nadal

No hi han comentaris, sigues el primer!